Bereikbaarheid

Dierenkliniek Gigase is gevestigd in een prachtig vrijstaand pand aan de Reinaldstraat 5 in het centrum van Valkenburg aan de Geul met voldoende en veilige parkeergelegenheid direct bij de entree en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Per auto:

Vanuit richting Maastricht/Meerssen volgt u Valkenburg-centrum tot aan de kruising met stoplichten bij de SNS-bank. Hier gaat u rechtdoor richting Schin op Geul; de kliniek bevindt zich meteen na de stoplichten aan de linkerkant.

Vanuit Schin op Geul volgt u de doorgaande weg door Valkenburg richting Meerssen. Net nadat u links de Albert Heijn passeert, maar nog voor de stoplichten vindt u onze kliniek aan de rechterkant.

Vanaf de snelweg A79 uit de richting Maastricht: neem afslag Valkenburg. Bij de rotonde naar links, volg verder de beschrijving uit richting Maastricht/Meerssen.

Vanaf de snelweg A79 uit de richting Heerlen: neem afslag Hulsberg/Valkenburg. Volg de borden Valkenburg, alsmaar rechtdoor de lange berg naar beneden, over het spoor tot aan de T-splitsing met stoplichten. Daar gaat u links en u vindt onze kliniek meteen na de kruising aan de linkerkant.

Per openbaar vervoer:

Met diverse treinen en bussen bereikt u gemakkelijk NS station Valkenburg aan de Geul. Hiervandaan loopt u in ca. 3 minuten richting centrum, de Nieuweweg naar beneden. Bij de T-splitsing met stoplichten gaat u linksaf, u vindt de kliniek meteen na 30 meter aan uw linkerhand.