Afspraken

U kunt op werkdagen van 09.00 uur tot 18.00 uur telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken of uw vraag per e-mail aan ons voorleggen. LET OP: buiten openingstijden wordt de e-mail niet gelezen!

Wanneer u onverhoopt een gemaakte afspraak moet afzeggen, doet u dit dan minimaal 12 uur van tevoren. Bij het niet nakomen van een gemaakte afspraak zullen wij mogelijk dit consult alsnog in rekening brengen.

Prijsopgave vooraf doen wij niet per e-mail, maar wij staan u graag telefonisch te woord zodat wij door overleg een concreter beeld van uw vraag kunnen krijgen. U kunt ook altijd even binnenlopen en persoonlijk overleggen. Wij zullen altijd ons best doen u vooraf zo specifiek mogelijk te informeren.Er bestaat al enige jaren de mogelijkheid om een ziektekostenverzekering af te sluiten voor uw huisdier. Misschien de moeite van het overwegen waard!

Wij trachten zo deskundig en duidelijk mogelijk te zijn, maar het blijft uiteraard mensenwerk. Wij verwachten dan ook van uw kant een verantwoorde, eerlijke en respectvolle opstelling ten opzichte van uw huisdier en zijn arts. Wij waarderen het wanneer u uw vragen, twijfels of suggesties aan ons kenbaar maakt!