Links

Onderstaand vindt u enkele links naar interessante websites. Wij hebben voor u een persoonlijke selectie gemaakt van die sites, welke interessante en juiste informatie bevatten voor huisdiereigenaren. Veel leesplezier!

www.100seconden.nl
In 100 seconden geeft een erkend dierenarts of specialist uitleg over een actueel gezondheidsvraagstuk.

www.licg.nl
De officiële website van het Landelijk Informatie Centrum Gezelschapsdieren. Veel verschillende onderwerpen, met name interessant is de ‘huisdierenbijsluiter’ voor alle (aankomende) huisdiereigenaren. Bovendien vindt u hier alle informatie over reizen met huisdieren; de invoereisen van verschillende landen, zodat u goed voorbereid op vakantie gaat. Ook de prachtige bestemmingen Groot Brittannië, Noorwegen en Zweden zijn tegenwoordig goed te doen samen met uw huisdier!

www.abclinic.nl
De Animal Behaviour Clinic wordt geleid door Jolanda Pluijmakers, gedragstherapeute voor honden. Naast gedragstherapie verzorgt zij ook puppycursussen.

www.databankgezelschapsdieren.nl
De website van de Nederlandse Databank Gezelschapsdieren, voor alle informatie met betrekking tot het chippen van uw huisdier.

www.chipnummer.nl
Op deze website kunt u uw chipnummer invullen en controleren of alle gegevens nog juist zijn.

www.amivedi.nl
De website van stichting Amivedi voor alle informatie over vermiste en gevonden huisdieren in heel Nederland.

www.hunneketravel.nl
Hunneke Travel heeft de mooiste en meest hondvriendelijke hotels, appartementen, vakantiehuizen en pensions en B&B uitgezocht in Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek, waar één of meerdere honden van harte welkom zijn. Ook voor een weekendje weg met de hondenschool of hondenvereniging biedt Hunneke Travel passende accommodaties aan. Hunneke Travel heeft een ruim netwerk en de aangeboden accommodaties worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en hond-vriendelijkheid. “Hunneke”, is een troetelwoord voor “hond” in het Limburgs dialect. Uw hond gaan we dan ook vertroetelen en staat bij Hunneke Travel centraal!